ЖК Happy House: інвестування без особливих ризиків

ЖК Happy House – це комплекс комфорт-класу на просп. Перемоги, 72 у Шевченківському районі Києва. Будівництво цього комплексу відповідає отриманим документам, також відсутні будь-які судові розгляди, в яких фігурував би ЖК.

Про це читайте в свіжому огляді від ресурсу НЕРУХОМІ.

Станом на лютий цього року будівництво ЖК Happy House завершено на 24%. Спочатку здачу планували на кінець 2020 року. Однак будівельні роботи не вщухли, вони активно тривають, зараз йде зведення монолітних каркасів, кладка зовнішніх, внутрішніх стін і перегородок. Для зручності інвесторів, забудовник Saga-Dedelopment встановив на будівельному майданчику веб-камеру. Тепер можна спостерігати за динамікою будівництва в режимі реального часу.

Варто підкреслити, що цільове призначення земельної ділянки відповідає намірам забудови. Іншими словами, це місце передбачає будівництво житлового комплексу. При цьому замовник будівництва є належним користувачем земельної ділянки.

Експерти з'ясували, що стосовно будівництва ЖК Happy House відсутні судові справи, документи ніде не оскаржуються. Також відсутня інформація про відкриті кримінальні провадження. Зазначені факти істотно зменшують інвестиційні ризики.

При цьому замовник виконав вимоги містобудівної документації та зобов'язання перед містом щодо будівництва дитячого закладу дошкільної освіти.

Не секрет, що ЖК знаходиться у жвавій частині міста. Щоб знизити рівень шуму забудовник передбачив монтаж спеціальних енергозберігаючих склопакетів з п'ятикамерним профілем, що сприяє тепло- і звукоізоляції. До того ж, забудовник обіцяє, що об'єкт буде оточений деревами. Це стане додатковим буфером і захистить від "зайвих децибел".

Більш докладно щодо ЖК Happy House можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

113

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом