ЖК Greenville Park у Києві став акредитованим партнером Глобус Банку

2 хв

Київський ЖК Greenville Park отримав акредитацію від Глобус Банку. Про це стало відомо у четвер, 22 червня. Житловий комплекс будує група компаній Greenville. 

За словами представників банку, акредитація нових житлових комплексів є підтвердженням постійного прагнення Глобус Банку сприяти всебічному розвитку будівництва в Україні та покращенню доступу до комфортного житла для клієнтів. 

“Ми розуміємо важливість якнайшвидшого відновлення будівництва, адже це стратегія, що безперечно поверне покупців на первинний ринок. А спільні програми між банками і девелоперами стимулюють покупців до придбання власних осель за найбільш вигідними умовами”, - відзначає Катерина Личана, начальниця управління по роботі з партнерами Глобус Банку. 

Партнерство між банком та девелоперською компанією є важливим драйвером розвитку будівельної галузі та фінансовим інструментом лояльності.  

“Банк повинен бути впевнений, що девелоперська компанія надійна, має весь пакет необхідної дозвільної документації на землю та будівництво, бездоганну репутацію та стабільно реалізовуватиме свої проекти. Також банк відслідковує фінансовий стан девелопера, схему продажів, терміни завершення об’єктів тощо. Тобто акредитація є сильним репутаційним фактором, який впливає на користь компанії. А у воєнний час це подвійне підтвердження надійності. Уже рік як ми відновили будівництво ЖК Greenville Park. Навіть під час ракетних ударів по Україні та блекауту ми продовжували роботу згідно плану”, – підкреслює комерційна директорка групи компаній Greenville. 

Глобус Банк і Greenville забезпечують взаємодію, спрямовану на створення сприятливих умов для клієнтів, які планують придбати нерухомість у ЖК Greenville Park. 

З основними умовами кредитування можна ознайомитись у відділах продажів та на сайті банку.

Залишити заявку для попереднього погодження кредиту та скористатись кредитним калькулятором можна тут

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

215

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом