ЖК Greenville на Печерську оголосив про нову акційну знижку на квартири

Володимир Гришенко 17.04.2021 10:14 PR матеріал

1 хв

У київському ЖК Greenville на Печерську влаштували розпродаж квартир зі знижкою у 12%.

Про це повідомили на сайті житлового комплексу.

Як уточнили, була оголошена великодня акція, під час якої можна купити квартиру за заниженою ціною.

"ЖК Greenville на Печерську дарує знижку 12% на квартири у секції 3, 4, 5. Саме час придбати житло за вигідною ціною. Кількість квартир, що беруть участь в акції, обмежена", – йдеться у повідомленні.

Деталі акції можна дізнатися у відділі продажу, який знаходиться на вулиці Саперне поле, 12 у Києві. Відзначається, що пропозиція буде діяти до 15 травня цього року.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, ЖК Greenville на Печерську – це комплекс бізнес-класу, зводиться в Києві за адресою: провулок Новопечерський, 5. Це комплекс бізнес-класу, буде складатися з трьох будинків різною поверховості – від 11 до 25 поверхів.

Згідно проєкту, на території ЖК буде розвинена соціальна і комерційна інфраструктура: дитсадок, бізнес-центр, преміальний фітнес-центр, різні магазини і багато іншого.

Варто також згадати, що сам комплекс відрізняє вигідне розташування: поруч знаходяться основні офіси багатьох компаній, навчальні заклади та медичні заклади.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

324

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом