ЖК Greenville на Печерську оголосив про акцію

Команда Нерухомі 05.03.2021 11:36 PR матеріал

Забудовник столичного житлового комплексу Greenville на Печерську оголосив про нову акцію – 10% знижки на квартири.

Про це повідомляється на сайті ЖК.

"Неймовірна акція в ЖК Greenville на Печерську: даруємо 10% знижки на квартири в будинку, який введено в експлуатацію! Відмінна можливість придбати квартиру своєї мрії за вигідною ціною", – повідомляється на сайті.

Дізнатися подробиці акції можна в центрі продажу, який знаходиться на вулиці Саперне поле, 12. Акція діятиме до 31 березня 2021 року.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, ЖК Greenville на Печерську – це комплекс бізнес-класу, будується в Печерському районі Києва. На початку лютого була введена в експлуатацію перша секція комплексу.

ЖК складатиметься з трьох будівель різних за поверховістю – від 11 до 25 поверхів. Тут будуть також розташовуватися об'єкти соціальної та комерційної інфраструктури: дитсадок, бізнес-центр, преміальний фітнес-центр, бутіки тощо.

Для бажаючих купити тут житло пропонується великий вибір квартир з понад 50 варіантами планувань.

ЖК Greenville на Печерську має вигідне розташування: поруч знаходяться основні офіси багатьох компаній, навчальні заклади та медичні заклади. До того ж інфраструктура самого комплексу задовольнятиме більшість потреб тутешніх жителів: є можливості для шопінгу, заняття спортом, можливість організувати офіс.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

165

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом