ЖК Гостомель Residence: експерти розібрали документи житлового комплексу

ЖК Гостомель Residence розташований на вулиці Богдана Хмельницького, 1-З, 3-Е у селищі Гостомель під Києвом. Забудовник позиціонує його як комплекс комфорт-класу, здебільшого він йому відповідає, але також є ознаки класу "бізнес".

Про це читайте у свіжому огляді від ресурсу НЕРУХОМІ.

Забудовник обіцяє провести озеленення території з облаштуванням зелених масивів та сучасним фонтаном, велосипедними доріжками, спортмайданчиками з тенісним кортом, футбольним полем та баскетбольним майданчиком. Також тут передбачені дитячі майданчики з м'яким покриттям та багато іншого. Озелененням території з елементами ландшафтного дизайну можуть похвалитися об'єкти бізнес-класу.

Комплекс представлений п'ятьма багатосекційними 5 та 7-поверховими житловими будинками з цокольними поверхами. На цокольних поверхах розмістяться нежитлові приміщення.

На території ЖК за детальним планом територій передбачено дитячий садок на 100 місць. Поряд із комплексом буде побудовано початкову школу на 360 учнів.

Наразі проєктна документація Гостомель Residence коригується. За даними забудовника, тут буде 1201 квартира. Для зручності мешканців облаштують місткі паркування загалом на 601 машину, тож мешканці не шукатимуть, де поставити свій автомобіль.

Площа забудови ділянки – 30%, таким чином прибудинкової території буде достатньо для комфортного проживання тут.

Експерти з'ясували, що цільове призначення земельних ділянок відповідає намірам забудови. Інакше кажучи, це місце передбачає будівництво житлового комплексу. А замовник будівництва має належні права на земельні ділянки, що зменшує інвестиційні ризики у будівництві. В експлуатацію вже введено житловий будинок №1 на 78 квартир.

Детальніше про ЖК Гостомель Residence можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

83

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом