ЖК Chalet: комплекс сумнівного "комфорт-класу"

ЖК Chalet – це житловий комплекс комфорт-класу, який будується на Львівській вулиці, 18б у Святошинському районі Києва в зоні акустичного забруднення, з наявністю готельних номерів і невеликим паркінгом.

Більш детально читайте про це в свіжому огляді НЕРУХОМІ.

Територія проєктування житлового комплексу розташована поруч з проспектом Перемоги, де інтенсивність руху становить понад 120 тисяч авто на добу. Проживання в ЖК буде комфортним тільки за дотримання під час будівництва спеціальних технологій з використанням шумоізоляційних матеріалів.

У ЖК Chalet заплановано підземний однорівневий паркінг на 93 машини. Але якщо врахувати, що у будинку буде 475 квартир, мешканцям потрібно налаштовуватися на те, що буде важко знайти місце для парковки.

Також варто знати, що частину першої секції ЖК Chalet відвели під апарт-готель на 34 номери. Це призведе до того, що сторонні люди будуть постійно присутні у будинку і на прибудинковій території, що навряд чи зробить життя тут комфортним та безпечним для жителів цього комплексу. При цьому в другій секції на поверсі будуть розташовуватися по 17-18 квартир, що позначиться на комфорті проживання.

Особливу увагу також варто приділити тому, що ЖК зводиться на ділянці, цільове призначення якої не відповідає намірам забудови і по сусідству з пам'яткою архітектури. У зв'язку з цим Департамент охорони культурної спадщини КМДА видав припис про припинення проведення будь-яких робіт на Львівській вулиці, 18б, яке, до речі, так і не було оскаржено. Всі ці нюанси роблять інвестування в дане будівництво вкрай ризикованим.

Більш докладно про ЖК Chalet можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

89

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом