ЖК Bereg Residence: з "зайвою" ділянкою у містобудах

ЖК Bereg Residence – комплекс, який буде будуватися на вулиці Степана Бандери 30, 30-А в Оболонському районі Києва. Одна з ділянок хоч і вказана в містобудах житлового комплексу, але замовники нею не володіють.

Про це читайте в свіжому огляді від ресурсу НЕРУХОМІ.

Як з'ясували експерти, дозвіл на виконання будівельних робіт виданий на дві земельні ділянки. Крім них в документах також зазначена земля, на якій розташований гаражний кооператив "Мостовик". На території кооперативу знаходиться 372 капітальних гаражних бокси, що знаходяться у приватній власності.

Експерти НЕРУХОМІ з'ясовують подробиці, чому в МУО внесена ділянка, на якій розташовано законно побудований гаражний комплекс.

В даний момент обидві земельні ділянки призначені для будівництва, експлуатації та обслуговування житлово-адміністративного, офісного, торгового комплексу і об'єкта інженерно-транспортної інфраструктури.

Треба зазначити, що дозвіл на будівництво було отримано не з першої спроби. У грудні 2020 року ДАБІ відмовляла у видачі дозволу на будівництво ЖК Bereg Residence. Серед причин були порушення норм пожежної безпеки. Зокрема, будинок не поділений на протипожежні відсіки по висоті через кожні 50 м, не були забезпечені під'їзди рятувальної техніки та інше. З огляду на те, що ЖК Bereg Residence є висотним будинком, до нього застосовуються додаткові норми. Інвестори мають знати, що ці порушення, можуть в подальшому безпосередньо впливати на їх безпеку.

Більш детально про житловий комплекс Bereg Residence можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

85

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом