Забудовник одеського ЖК Manhattan "забув" побудувати підстанцію

Мешканці одеського ЖК Manhattan змушені платити за електроенергію за промисловими тарифами, оскільки забудовник так і не побудував трансформаторну підстанцію.

Як повідомляє "Монітор", фірма-забудовник "Ханбер Трейд", власником якої є литовець Гердас Дубріцкас, "забула" побудувати трансформаторну підстанцію. Наразі мешканці змушені переплачувати за світло.

Видання зазначає, що підстанцію мали побудувати разом із першим будинком. Але Дубріцкас не виконав це зобов'язання, але всупереч цьому, зміг отримати від ДІАМ сертифікат готовності.

При цьому зазначається, що для будівництва підстанції немає вільної землі.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше одеська влада не видала компанії "Ханбер Трейд" містобудівні умови та обмеження для нового будівництва житлового будинку по Люстдорфській дорозі, 72. Зазначається, що йдеться фактично про ще одну секцію ЖК Манхеттен.

Тут на ділянці площею 0,2 га мали розпочати будівництво багатоквартирного будинку з підземним паркінгом та дитячим садком.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

88

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом