Забудовник DIM у рамках розвитку бренду запустив нові стікерпаки у Telegram

Команда Нерухомі 26.01.2022 12:44 PR матеріал

1 хв

Група компаній DIM продовжує кампанію розвитку та впізнаваності бренду, в рамках якої випустила анімований стікерпак для месенджера Telegram, присвячений житловому комплексу Lucky Land, який будується у Святошинському районі Києва.

Про це повідомили у пресслужбі забудовника.

Головним героєм нових стікерів став маскот ЖК Lucky Land – серце, що символізує душевну атмосферу в ЖК Lucky Land. Як зазначили у девелоперській компанії, стікери зображають різні ситуації, актуальні для цільової аудиторії ГК DIM.

За словами бренд-менеджера групи компаній DIM Ніни Васильченко, у сьогоднішньому суспільстві месенджери виконують важливу роль для комунікацій, у тому числі з клієнтами. Однією із складових частин такого спілкування є стікери. При цьому брендований стікерпак послужить додатковим інструментом при листуванні експертів з нерухомості відділу продажів з потенційними клієнтами, що зробить його ефективнішим. "Упевнені, що стікери з яскравими анімованими героями стануть популярними не лише серед наших клієнтів, а й інших користувачів Telegram", - наголосила Васильченко.

Раніше в DIM оголосили про завершення розробки нового позиціонування і запустили нову іміджеву кампанію, головний меседж якої – "Живи більше". Як на психоемоційному стані людини, так і на тривалості її життя сприятливо позначається поєднання житла із зеленими зонами. Саме вдала інтеграція житлових комплексів з екологією та природою – характерна риса всіх об'єктів холдингу.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

156

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом