Введено в експлуатацію перші два будинки комплексу Park Lake City

Володимир Гришенко 15.07.2021 11:59 PR матеріал

1 хв

Забудовнику DIM вдалося ввести в експлуатацію перші два будинки заміського комплексу Park Lake City, розташованого на 10-му кілометрі Обухівської траси.

Про це повідомили в пресслужбі будівельної компанії.

За словами керуючого партнера групи компаній DIM Олександра Насіковського, володарями квартир першої черги Park Lake City стали 93 інвестора. Це вже другий проєкт, який група компаній DIM вводить в експлуатацію в цьому році.

"І можу сміливо запевнити, що попереду у нас ще багато хороших проєктів, на прикладі яких ми неодноразово підтвердимо, що центр там, де твій дім", – додав Насіковський.

Як підкреслили в компанії, Park Lake City – це перший в Україні заміський житловий комплекс бізнес-класу, який має свою водойму. При цьому на територіїє все для комфорту проживання. Всі квартири Park Lake City мають продумані планування, тераси і панорамні вікна з видом на озеро. На перших поверхах знаходяться сітіхауси – це квартири з зеленими двориками від 25 до 125 "квадратів". У пішій доступності розташована вся необхідна інфраструктура: сервіси побутових послуг, магазини, ресторани, розваги.

Для заняття спортом передбачено більше кілометра доріжок для бігу навколо озера.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, нещодавно кращим заміським житловим комплексом в Київській області визнаний проєкт групи компаній DIM – Park Lake City. об'єкт розташовується на 15 гектарах, буде складатися з 20 чотириповерхових будинків навколо озера.

DIM складається з компаній, діяльність яких охоплює всі стадії будівництва: від проєктування до управління нерухомістю.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

76

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом