Введена в експлуатацію перша черга столичного ЖК Метрополіс

Команда Нерухомі 15.04.2021 10:05 PR матеріал

1 хв

Введена в експлуатацію перша черга житлового комплексу Метрополіс, який знаходиться на вулиці Академіка Заболотного, 1 у Голосіївському районі Києва.

Про це повідомив забудовник – група компаній DIM.

Відзначається, що таким чином, Держархбудінспекція ввела в експлуатацію перший і другий будинки житлового комплексу, сумарно на 760 квартир. За словами керуючого партнера DIM Олександра Насіковського, зроблено важливий крок на шляху реалізації проєкту.

ЖК Метрополіс має дуже вдале розташування: поруч знаходиться Голосіївський парк і комплекс ВДНГ. Тут мешканці зможуть повною мірою насолодитися природою і при цьому бути у ритмі столичного життя.

Згідно з проєктом в кожному будинку будуть розташовуватися дизайнерські лобі з м'якими диванами і зручними зонами для комфортного відпочинку. Швидкісні ліфти і панорамне скління вдало виділяють цей комплекс. За інформацією забудовника, у IV кварталі 2021 року заплановано введення в експлуатацію третього будинку, в якому ще залишилися квартири з панорамним видом. У квітні також стартував продаж на квартири у четвертому будинку житлового комплексу.

В якості додаткової опції, забудовник пропонує покупцям скористатися сервісом #READYDIM – це дозволить мешканцям в'їхати у нову квартиру, з уже зробленим ремонтом. Клієнтам пропонуються різні цінові пакети, що дозволить підібрати ремонт до душі і кишені, та позбавить від зайвого головного болю.

Для автовласників в проєкті передбачили наземний і підземний паркінг з зарядками для електромобілів.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

78

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом