Ворог обстріляв снарядами ЖК Покровський у Гостомелі. Шокуючі кадри

У Гостомелі під Києвом, у якому ведуться запеклі бої, російські окупанти завдали кількох прицільних ударів по житловому комплексу Покровський.

Очевидці зняли та виклали у п'ятницю, 4 березня, в інтернет жахливі кадри обстрілу житлового будинку.

(Обережно, ненормативна лексика)

Своєю чергою, як повідомляє журналіст Андрій Цаплієнко, із двох джерел стало відомо про захоплення солдатами РФ полонених у ЖК Покровський у місті Гостомель. "Будинок за адресою Свято-Покровська, 73д. З учора вони увійшли до під'їзду та окопалися зовні. Це той комплекс, який вони розстріляли з артилерії", - наголосив він.

Також напередодні відбулися переговори президентів Франції Еммануеля Макрона та Росії Володимира Путіна. Глава РФ заявив Макрону велику рішучість продовжувати наступ з метою взяти під контроль всю країну. Також російський президент під час переговорів запевняв, що "інформація про ракетні обстріли Києва – це неправда".

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у київський житловий комплекс на Валерія Лобановського рано-вранці 26 лютого потрапила ракета російських окупантів на рівні 19-го поверху. Тоді в результаті обстрілу ніхто не загинув, проте пізніше повідомили про кількох поранених. Також російську крилату ракету "Калібр" збили над Дарницьким районом, уламки якої впали на житловий будинок на Кошиця, 7а, що призвело до масштабної пожежі.

Росія віроломно напала на Україну у четвер, 24 лютого, близько 5 ранку. По багатьох українських об'єктах завдали ракетних ударів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

279

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом