До ЖК на Лобановського потрапила російська ракета. Фото

До київського житлового комплексу на Валерія Лобановського рано-вранці 26 лютого потрапила ракета російських окупантів на рівні 19-го поверху.

Внаслідок цього будинок отримав значні пошкодження. Частково зруйновано стилобат. Сьогодні вночі у Києві українці відчайдушно оборонялися. Ворог, тим часом вів обстріл аеропорту Жуляни.

Зазначається, незважаючи на масштабні руйнування, про жертви, не повідомляється внаслідок влучення російської ракети. Очевидно, мешканці, послухавши попередження про удар з повітря, встигли сховатися в бомбосховищі.

Зазначимо, що це далеко не єдиний житловий будинок, який страждає від рук окупантів. На день раніше уламки ракети потрапили в будівлю на вулиці Кошиця, 7а. В результаті виникла сильна пожежа та постраждали кілька людей. Влада Києва після того, як пожежа була загашена, повідомила, що будинок більше не придатний для проживання. З нього евакуювали близько 150 людей.

Нагадаємо, що Росія віроломно напала на Україну у четвер, 24 лютого, близько 5 ранку. За багатьма українськими об'єктами було завдано ракетних ударів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

349

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом