Влада Львова знесла паркан навколо скандального будівництва в Брюховичах

У Львові у Брюховичах комунальні служби все ж таки знесли будівельну огорожу, яку забудовник встановив без необхідних дозволів.

Про це написав заступник мера з містобудівних питань Любомир Зубач на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, демонтажні роботи проводилися за рішенням комісії ТЕБ та НС міської ради, яка спеціально позачергово збиралася з цього питання.

"Захотів – загородився. У Львівській громаді це так не працює. Це, звісно, був тактичний хід. Стратегічна боротьба продовжується. Виправлятимемо те, що наробили видатні діячі Брюховецької селищної ради. І нагадую, що кримінальне провадження у цій справі теж ще ніхто не закривав", – прокоментував будівництво чиновник.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, у Львові спалахнув скандал навколо недобудованої школи у Брюховичах. Забудовник планує знести недобуд, а також вирубати дерева, що ростуть на ділянці площею 3,4 га. Ділянку передали безплатно "Львівській здравниці" у 2020 році. На ділянці має розпочатись масштабне будівництво багатофункціонального комплексу з реабілітаційним центром для ветеранів. Проти цього будівництва було порушено справу, але забудовник зміг зняти арешт з ділянки.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

97

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом