У ЖК Park Lake City стартувала акційна знижка у 10% на квартири

Команда Нерухомі 24.10.2021 09:08 PR матеріал

1 хв

У житловому комплексі Park Lake City, розташованого на десятому кілометрі Новообухівського шосе, стартувала нова акція: при повній оплаті можна отримати знижку у 10% на покупку квартири.

Про це повідомили в пресслужбі забудовника – групи компаній DIM.

Девелопер уточнив, що акція триватиме до 31 жовтня, тому, хто вирішив купити в цьому комплексі собі житло, це добра нагода ще й заощадити.

Як відомо, Park Lake City – це житловий комплекс зі своїм озером та інфраструктурою. Знаходиться у 15 хвилинах їзди від Києва.

До Park Lake City входить VITA - оригінальний проєкт низької забудови навколо озера і AQUA - преміальні хауси з просторими терасами біля водних каналів. Також Park Lake City включає квартал таунхаусів TERRA з власним парком.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, будівництво комплексу здійснюється за передовими технологіями з використанням екологічних матеріалів високої якості. Стіни будуть з керамічної цегли з теплоізоляцією з мінеральної вати, дах з вентильованим шаром теплоізоляції, в кожній квартирі встановлять електричний котел для індивідуального опалення.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

166

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом