У ЖК Навігатор за 4 роки експлуатації вже потекли труби

У столичному ЖК Навігатор за чотири роки експлуатації водопровідні труби вкрилися корозією та протікли. Про це повідомляє київський телеграм-канал Життя Оболонь.

"Реально жителі сидять на пороховій бочці з трубами води. А внутрішньобудинкові труби ще від введення в експлуатацію будинків уже були з хомутами… Щоб ви розуміли, у деяких квартирах цих новобудов від "ДБК-4" взагалі мокрі стіни", – йдеться у повідомленні.

Також з Київводоканалом досі не укладено постійну угоду на централізоване водопостачання та водовідведення. Як уже було з електропостачанням. Все тримається на час на тимчасових схемах.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості, Київводоканал через те, що забудовник не виконав технічні умови під час введення будинків житлового комплексу Навігатор в експлуатацію, вже неодноразово погрожував відключити його від водопостачання.

Рівно рік тому у житловому комплексі погрожували відключити світло, також за борги забудовника. Доведені до відчаю кияни виходили на протести, намагалися перекривати вулиці. Від забудовника вони вимагали ввести в дію трансформаторні підстанції для ЖК.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

656

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом