У ЖК Метрополіс розіграли знижки на квартири з нагоди "чорної п'ятниці"

Команда Нерухомі 28.11.2021 09:03 PR матеріал

1 хв

Сервіс DIM Realt 11 листопада для інвесторів та ріелторів провів розіграш знижок у низці квартир з нагоди чорної п'ятниці у ЖК Метрополіс.

Про це повідомляється на сайті забудовника – групи компаній DIM.

Як зазначається, для гостей розіграли знижки від 1% до 5% на покупку цілого списку квартир. У рамках заходу було презентовано так звану біржу переуступки, яка працює у телеграм-каналі. У спільноті користувачів інформують про об'єкти забудовника DIM, які вже доступні до придбання за умовами переуступки, їх характеристиками, вартістю та іншими нюансами.

Користувачі DIM Realt зможуть швидко, а головне вигідно для себе продати об'єкти інвестування. Фахівці сервісу нададуть свої послуги за найкращим варіантом для подальших інвестицій на первинному ринку.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, на території ЖК Метрополіс висаджують пінії, які забудовник завіз спеціально з Німеччини. Це рідкісні для України хвойні дерева, які раніше можна було спостерігати лише у ботанічному саду. На ці дерева було витрачено близько 16 млн. гривень.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

100

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом