У ЖК Lucky Land можна купити квартиру зі знижкою у 400 тисяч гривень

Команда Нерухомі 14.01.2022 09:31 PR матеріал

1 хв

У ЖК Lucky Land, розташованому на Берковецькій, 6 у Святошинському районі Києва, стартувала акція, за якою можна придбати квартиру зі знижкою до 400 тисяч гривень.

Про це повідомили у пресслужбі групи компаній DIM.

Як наголошує забудовник, в акції, яка триватиме до 31 січня, бере участь лише одна квартира. Обов'язкова умова знижки – перший внесок має бути від 75% вартості. Деталі акції можна дізнатись у відділі продажів.

Ця квартира розташована на шостому поверсі, її площа – 68,9 "квадратів". У розпорядженні майбутніх мешканців будуть дві спальні та велика кухня-вітальня більш ніж на 23 "квадрати", два санвузли та лоджія.

Lucky Land – це 7 сучасних кварталів, розташованих на території площею 28,5 га біля справжнього лісу. Тут облаштована прибудинкова територія із ландшафтним дизайном, дитячими майданчиками, зонами відпочинку. Для мешканців передбачено будівництво власної школи та шести дитячих садків. Введення будинку забудовник запланував на четвертий квартал цього року.

Поруч із комплексом розвинена інфраструктура, є торгові центри Lavina Mall, супермаркети "Сільпо", Novus, гіпермаркети "Епіцентр", "Ашан". Також тут є зручна транспортна розв'язка.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

110

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом