У ЖК Greenville Park стартував акційний розпродаж квартир

Володимир Гришенко 16.04.2021 07:28 PR матеріал

1 хв

У ЖК Greenville Park стартував продаж з акційною знижкою до 12% за квартири в готовому будинку.

Про це повідомляється на сайті житлового комплексу.

"ЖК Greenville Park вітає всіх з Великоднем та дарує знижку 12% на квартири в готовому будинку. Не пропустіть шанс придбати квартиру за вигідною ціною. Поспішайте, кількість акційних квартир обмежена", – йдеться у повідомленні.

Акція триватиме до 15 травня, про її деталі можна дізнатися в центрі продажу, який розташований в Києві на вулиці Глибочицька, 28.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, ЖК Greenville Park – розташований в кварталі між вулицями Глибочицька, Студентська та Миколи Пимоненка у Шевченківському районі Києва, недалеко від станції метро "Лук'янівська", до якої можна дійти пішки.

Greenville Park – це комплекс бізнес-класу, кількість квартир на поверсі – до 17, а щоб мешканцям було комфортно забудовник передбачив в проєкті аж 6 ліфтів, розташованих в центральній частині житлових будинків: 5 ліфтів пасажирських і 1 спеціальний пожежний ліфт (на 1000 кг) .

Територія житлового комплексу буде закритою з розвиненою інфраструктурою: супермаркети, кафе, барбекю-зона, дитячі ігрові кімнати, фітнес-центри, spa-salon та інше.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

77

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом