У ЖК А136 Highlight Tower розповіли про умови ексклюзивної розстрочки

Команда Нерухомі 18.06.2021 13:30 PR матеріал

1 хв

Девелопер житлового комплексу бізнес-класу А136 Highlight Tower пропонує покупцям ексклюзивну розстрочку до 36 місяців за квартиру в хмарочосі.

Про це повідомляється на сайті ЖК.

"Зараз діють особливі умови для придбання квартири бізнес-класу з вікон якої відкривається неймовірна панорама на центр столиці. Вибирайте варіант квартири і отримуйте ексклюзивну розстрочку до 36 місяців", - йдеться на сайті.

У повідомленні наголошується, що перший внесок за житло має бути від 30% вартості. Введення в експлуатацію заплановано на перший квартал 2022 року.

Ознайомитися з детальними умовами можна у відділі продажів. Розташований ЖК А136 Highlight Tower у Голосіївському районі Києва на вулиці Антоновича, 136-138.

Згідно з проєктом, в холі комплексу буде створена зона відпочинку, а перші комерційні поверхи будуть віддані під ресторан, хімчистку, магазини, спортивний центр зі спа-салоном і бізнес-простір. Для майбутніх мешканців передбачені тераса з баром і панорамними видами на центр міста, лаунж-зона у дворику з вуличними камінами, дизайнерське лобі з каміном і бібліотекою. Також для мешканців А136 Highlight Tower буде в розпорядженні власний кінотеатр, салон краси, фітнес-зал.

Для авто передбачений підземний дворівневий паркінг з ліфтовим доступом і зарядками для електрокарів. На території працює цілодобова охорона з відеоспостереженням і електронними системами доступу.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

79

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом