У Святошинському районі без дозволу зводять багатоквартирний будинок

У Святошинському районі зводять багатоквартирний Клубний будинок ПАВЛЕНКО ХОЛЛ без дозвільних документів, вихідних даних та з порушенням цільового призначення землі.

Про це йдеться в експертній думці НЕРУХОМІ щодо КБ ПАВЛЕНКО ХОЛЛ.

Попри те, що дозвільних документів немає, а інформація про генпідрядника, проектувальника та інших учасників будівництва відсутня – на сайті об’єкта зазначається, що будівельні роботи вже ведуться. Зокрема, це підтверджується фото в розділі "хід будівництва".

Також будинок споруджується з порушенням цільового призначення земельної ділянки, а вихідні дані на проектування забудовник взагалі не отримував. Однак, незважаючи на це, на сайті ПАВЛЕНКО ХОЛЛ заявляється про здачу об’єкта в експлуатацію у 2020-му році.

Детальніше про ці та інші невідповідності, та чим вони загрожують інвесторам Клубного будинку ПАВЛЕНКО ХОЛЛ – читайте на сторінці КБ, в розділі Документи.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

56

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом