У Києві мешканці ЖК Рідне місто перекрили рух трамваїв

У Києві мешканці ЖК Рідне місто вийшли з акціями протесту, оскільки забудовник здав будинок в експлуатацію, при цьому він досі підключений до комунікацій за тимчасовою схемою, а в сьогоднішніх умовах життя в комплексі стало нестерпним.

Як повідомляє ТСН, кияни перекрили рух трамваїв у Солом'янському районі столиці. Вони кажуть, що у ЖК немає централізованого опалення, гарячої води, а за світло змушені платити за промисловими тарифами. Акцією протесту люди хотіли привернути увагу влади.

"Ми до повномасштабної війни ходили прямо до КМДА, культурно, з плакатами. Але зараз це не до місця, а дупа мерзне. Тому вирішили просто перекрити трамвай, бо це приверне увагу влади", - розповіла мешканка ЖК Рідне місто Тетяна.

Вона додала, що котельня, до якої приєднано багатоповерхівку, не закупила газ через борг, тому в ній немає тепла. Температура повітря у квартирах опускається до 12 градусів, коли відключають світло і немає можливості нагрівати приміщення електрообігрівачами. Генератора у будинку немає.

Мешканці побоюються, що з настанням морозів вода замерзне в трубах, все розірве і будинку прийде кінець.

"Ми отримали право власності місяць тому без належно задокументованих комунікацій і не можемо тепер найняти керуючу компанію. Будинком продовжує керувати КП "Спецжитлофонд". Нормального обслуговування не було і до війни", - повідомили мешканці комплексу.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, через ракетні удари по енергетичній інфраструктурі минулого тижня Київ на кілька днів опинився без світла.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

230

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом