У Києві горів один з будинків ЖК Вигурівщина-20

У Києві у неділю, 28 березня, сталася пожежа в ЖК Вигурівщина-20, який знаходиться на вулиці Закревського, 101б у Деснянському районі Києва.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС.

Як уточнили рятувальники, повідомлення про пожежу надійшло о 10:18 ранку. Прибувши на місце події співробітники ДСНС встановили, що горить облицювання фасаду між першим і другим поверхом. Приблизна площа пожежі склала 40 квадратних метрів. Локалізувати її вдалося о 10:37, а ще через 7 хвилин повністю ліквідувати. На місце прибули 3 пожежні машини та 13 чоловік особового складу.

Причини загоряння встановити не вдалося, це повинно з'ясувати слідство. В результаті події ніхто не постраждав.

Згідно з даними ресурсу НЕРУХОМІ, ЖК Вигурівщина-20 буде складатися з чотирьох будинків різної поверховості – від 16 до 26. Всього в комплексі близько тисячі квартир. Будує комплекс компанія ZZBK1 Group.

Раніше повідомлялося, що проблема з паркуванням в київському ЖК Венеція призвела до того, що пожежу в одній з квартир не могли довго почати гасити, в результаті вона вигоріла повністю.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

89

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом