У Києві через будівництво ЖК Obolon Plaza почав руйнаватися підземний перехід

У Києві через будівництво ЖК Obolon Plaza (вул. Маршала Малиновського/просп. Оболонський), почала обсипатися плитка в підземних переходах біля станції метро Оболонь.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Київ без цензури".

Станція метро Оболонь
Київ без цензури
Станція метро Оболонь
Київ без цензури

Як відомо, житловий комплекс розташовується впритул до станції метро, яка вже не витримує такого сусідства. Стіни в підземному переході вкрилися тріщинами та почала відвалюватися плитка.

"Цікаво люди хоча б дивляться, де купують квартири або потім будуть дивуватися, що будинок провалився", - написали автори поста.

ЖК Obolon Plaza
Київ без цензури

Як повідомляли НЕРУХОМІ, велике невдоволення киян викликало те, що через будівництво ЖК Obolon Plaza багатьом доводиться пробиратися до станції метро вузьким проходом. Це викликає масу незручностей, особливо в години пік. Згідно з планами, завершити будівництво комплексу планують у другому кварталі наступного року.

Obolon Plaza – це комплекс бізнес-класу, проєктом передбачено будівництво одного будинку, який складається з двох блоків – 4 і 16-поверхового. На 1-4-му поверхах (стилобатній частині) розмістяться торгові та офісні приміщення, підземний паркінг, починаючи з п'ятого поверху – житлові приміщення.

Будується ЖК в безпосередній близькості від станції метро "Оболонь", над інженерними мережами в межах метрополітену.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук