У Бучі зносять житлові комплекси, які постраждали від рук окупантів. Відео

У Бучі під Києвом розпочали знесення житлових комплексів, які найбільше постраждали внаслідок обстрілів з боку російських військ.

Про це розповів мер міста Анатолій Федорук, повідомили у Телеграм-каналі BUCHA LIVE.

За його словами, у Бучі розпочалися системні роботи з розчищення завалів. Також робітники знесли дві секції ЖК Нова Буча на вулиці Бориса Гмирі, 11/6. До виконання робіт залучили ТОВ "Демонтажник".

Своєю чергою користувачі соцмереж додали, що цей житловий комплекс зазнав масованих обстрілів російських військ у березні.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, для постраждалих мешканців у Бучі збудують тимчасові будинки, обладнані сонячними панелями. Площа одного будиночка – 14 "квадратів", вони розраховані, щоб у них мешкали до 4-х осіб. Для будівництва буде використано вторсировину. Таке житло буде добре утеплене, обладнане всім необхідним для життя.

Загалом у Київській області до зими планують збудувати 2500 одноповерхових будинків для громадян, які втратили житло. Перші будинки вже звели. Вони будуть мати три кімнати, загальна житлова площа – близько 90 квадратних метрів. Також планується будівництво будинків площею 60 та 120 "квадратів".

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

317

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом