Цілий поверх на стилобаті: в Одесі демонтували незаконну прибудову до ЖК

В Одесі власники квартир у ЖК Корона Аркадії вирішили добудувати цілий поверх на стилобаті, прибудову довелося демонтувати міським службам.

Про це написав у себе у Facebook голова одеського ДАБК Олександр Авдєєв.

За його словами, демонтажні роботи прибудови на Генуезькій, 36 пройшли у п'ятницю, 21 січня. Він уточнив, що будівництво велося незаконно, не було оформлено дозвільних документів, дозволів Держархбудконтролю та видано містобудів. Тому, разом із представниками комунальних підприємств Приморської райадміністрації департаментів архітектури та містобудування, комунальній власності довелося демонтувати конструкції.

Сьогодні Аркадія активно забудовується новими комплексами та житловими будинками. ЖК Корона Аркадії з'явився одним із перших тут. Його з Новою Аркадією поєднує єдиний двір, паркінг, відеоспостереження, охорона, спорткомплекс.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у Києві на даху однієї з висоток власник квартири на верхньому поверсі збудував окремий будиночок та облаштував поруч город. Столична влада виписала йому штраф та припис про демонтаж. У відповідь киянин вирішив узаконити свою споруду.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

53

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом