Телеведуча Фреймут звинуватила забудовника Saga Development у шахрайстві

Українська телеведуча Ольга Фреймут звинуватила українського забудовника Saga Development у шахрайстві, через якого вона начебто залишилась без квартири. Про це вона написала 17 серпня у себе на сторінці у соцмережі Instagram.

За словами ведучої, вони із чоловіком Володимиром Локотком купили житло на Подолі на вулиці Сагайдачного ще до повномасштабної війни. Компанія Saga Development зупинила будівництво та не повідомила строки, коли будинок здадуть в експлуатацію. Фреймут обурилась також, що "власник компанії Андрій Вавриш продовжує продавати квартири навіть після програшу судової справи".

"Ми подали до суду на Saga Development. Суд виграли. Рахунки компаній Вавриша заморозили, але він встиг із них вивести гроші. Я маю питання, чому в Україні, де загострено почуття справедливості та гідності, цей рекетир досі не у в'язниці? Чому його компанії продовжують обкрадати людей? Під захистом яких "янголів" Вавриш панує?", – обурилася Фреймут.

Своєю чергою Андрій Вавриш розповів, що Ольга Фреймут не була ніколи серед клієнтів компанії, оскільки всі угоди були укладені з її чоловіком. Крім того, за його словами, цей будинок був введений в експлуатацію. Засновник Saga Development також натякнув на те, що чоловік Фреймут – росіянин.

"Я не експерт щодо визначення гарних та не дуже гарних росіян, нехай це робить "ну дуже об’єктивний суд", нам отримати звинувачення щодо співпраці з колабораціоністами не потрібно, тож задіяні фінансові компанії вирішили покладатися на рішення суду", - зазначив він.

Як з’ясували експерти НЕРУХОМІ, йдеться про ЖК SAGA City Space. Це комплекс бізнес-класу, розташований за адресом – вулиця Петра Сагайдачного, 18. У пішій доступності знаходяться станції метро "Поштова площа" і "Контрактова площа". ЖК складається з одного семиповерхового будинку з квартирами різної площі. Експерти нашого порталу звернулись до Держінспекції з архітектури і містобудування за коментарем щодо документів стосовно даного житлового комплексу та чому вони не публічні.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, компанію Saga Development очолює Андрій Вавриш, колишній заступник директора департаменту містобудування та архітектури КМДА та має, за інформацією ЗМІ, тісні зв'язки з народними депутатами від проросійської партії ОПЗЖ. Об’єкти забудовника вже не раз потрапляли у скандальні новини. Зокрема нещодавно йшлося про розслідування навколо будівництва ЖК O2 Residence, яке ведеться на землях рекреації.

Також резонансним стало рішення Київради від 8 лютого, коли депутати 63 голосами підтримали передачу землі під історичним будинком Осипа Родіна, збудованого 1882 року, для будівництва БФК Franklin – ще одного об’єкта Saga Development.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук