Стартував продаж квартир в ще одному будинку в ЖК Нова Англія

Команда Нерухомі 03.08.2021 07:19 PR матеріал

1 хв

Продаж квартиру у новому будинку Віндзор, який є 12-м з 14 запланованих у складі ЖК Нова Англія, офіційно стартував уже з 1 серпня.

Про це повідомили в пресслужбі житлового комплексу.

Для майбутніх клієнтів пропонується великий вибір квартир, що відрізняються зручним плануванням: однокімнатні від 29 "квадратів" до 41 "квадрата" і двокімнатні по 60 "квадратів". Інвестори, які можуть повністю оплатити вартість квартири, отримають знижку у 6%. Інші ж можуть скористатися розстрочкою: перший внесок від 30% і терміном до 24 місяців.

Розташовується ЖК Нова Англія у Голосіївському районі Києва, у пішій доступності до метро Голосіївська – не більше ніж 10 хвилин. Шість будинків комплексу вже заселені, недавно введений в експлуатацію згідно з раніше заявленими строками будинок Манчестер.

Територія ЖК буде закритою з цілодобовою охороною, всі квартири з панорамними вікнами, дизайнерські лобі. На території обладнані дитячі та спортивні майданчики, зони для вигулу собак, школа, дитячий сад і багато іншого.

Будуються будинки комплексу за енергоефективної технологією, запатентованою Royal House, це дозволить заощадити в опалювальний період до 30%.

За додатковою інформацією слід звертатися до відділу продажу.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

104

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом