Спадщина Укрбуду: Київміськбуд здав в експлуатацію будинок із ЖК Злагода

Перший будинок ЖК Злагода, що розташовується на вулиці Архітектора Вербицького, 1 у Дарницькому районі Києва, вдалося ввести в експлуатацію.

Про це у четвер, 11 листопада, повідомив президент холдингової компанії Київміськбуд Ігор Кушнір у себе у Facebook.

Він нагадав, що ЖК Злагода – один із проблемних об'єктів, яку починала будувати сумнозвісна корпорація Укрбуд. За словами Кушніра, цей житловий комплекс став восьмим, який закінчив Київміськбуд та здав в експлуатацію.

Забудовник також подякував новоствореній контролюючій структурі ДІАМ за оперативність у роботі з документами. "Ми вперше за багато років не зіткнулися з причіпками, формальностями через розділові знаки та іншу тяганину. Працюють люди, респект", - написав Кушнір, додавши, що незабаром будуть запрошені інвестори для підписання документів та оформлення права власності.

Раніше голова КМБ заявляв, що до кінця цього року намагатимуться здати в експлуатацію ЖК Шевченківський, ЖК Поділ Град, частина ЖК Злагода, ЖК Оберіг-2. Загалом Київміськбуд взяв на баланс 17 недобудованих об'єктів Укрбуду. У липні здали в експлуатацію ЖК Поділ Град.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше у Київміськбуді повідомляли, що з об'єктами Укрбуду виникали складності різного характеру, що суттєво гальмувало процес. Насамперед це пов'язували з недосконалою роботою ДАБІ, яку вже ліквідували у рамках будівельної реформи.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

103

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом