Скандально відомий об'єкт Saga Development закидали фаєрами

У Києві на Печерську невідомі закидали фаєрами будівельний майданчик скандально відомого житлового комплексу OZON Concept House від забудовника Saga Development.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

За даними правоохоронних органів, інцидент стався увечері у вівторок, 18 січня. Молоді люди зламали будівельний паркан, закидали будівництво фаєрами, внаслідок чого спалахнула одна з битовок на ділянці. Одразу після цього порушники втекли.

Водночас поліції вдалося затримати двох учасників погрому. Це киянин 1995 року народження та уродженець Чернігівської області 2003 року народження. Обох молодих людей затримали. Співробітники органів уточнили, що під час затримання у них знайшли димову шашку.

За цим порушенням було порушено кримінальну справу за статтею хуліганство. Наразі вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру у скоєнні цього злочину та обрання запобіжних заходів.

Відео з місця інциденту також опублікували у паблиці "Київ Оперативний".

"Цікавинки відбуваються на столичному Печерську - битовки охорони незаконних забудов починають "самі по собі" палати...", - йдеться у підписі до відео.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Saga Development збирається звести житловий комплекс OZON Concept House на зсувненебезпечному схилі. Своєю чергою, як зазначають в експертному середовищі, схил став аварійним після того, як забудовник зрубав понад 1500 дерев на ньому. Проти цього будівництва активно виступають жителі сусідніх будинків, побоюючись, що будівництво може зашкодити їхньому житлу.

Нагадаємо також, що минулого тижня тут під час акції протесту сталося зіткнення з місцевими жителями, внаслідок яких серйозні травми зазнала жінка.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

133

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом