Синергія поступово відновлює будівництво та роботу відділів

Будівельна група “Синергія" починає поступово відновлювати свою роботу. Вже знову запрацював центральний відділ продажів в Ірпені та поступово відновлюється будівництво ЖК City Park.

Про це повідомили у пресслужбі забудовника.

Повідомляється, що окрім відділу продажів відновив роботу й відділ сервісу за адресою вул. Мечнікова, 101-Б. "Якщо вам не відповіли відразу, не засмучуйтесь, з вами обов'язково зв'яжуться через деякий час. Ми відновлюємо роботу поступово в режимі воєнного стану та з обмеженою кількістю менеджерів. І головне з великим бажанням бути з вами на зв'язку", - запевняють представники забудовника.

У Синергії також розповіли про проблеми, з якими стикаються сьогодні будівельні компанії. Насамперед це величезний дефіцит робочої сили, зміни у постачанні будматеріалами, паливна криза. Однак, попри ці труднощі, забудовник знову розпочав роботи на будмайданчику другої черги ЖК City Park. Тут приступили до фасадних та внутрішніх робіт у другому та четвертому будинках.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, на думку експертів, у другій половині цього року навряд чи слід очікувати на відновлення платоспроможного попиту. До того ж негативно на планах забудовників може позначитися відсутність кредитування. В умовах дефіциту коштів вони будуть змушені призупинити зведення переважної більшості своїх об'єктів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

126

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом