Ще один недобуд Войцеховського почали опалювати дровами

У Києві у 16-поверховому недобудованому ЖК Кузьмінський-2, пов'язаному з аферою Анатолія Войцеховського, на початку опалювального сезону встановили котельню. Тепер будинок почали опалювати дровами.

Про це минулого тижня написав експерт із ЖКГ Володимир Гуцул у себе у Facebook.

За його словами, на такий крок довелося піти, оскільки житловий комплекс не було під'єднано до комунікацій. Електрика підведена, але мешканці змушені платити за промисловими тарифами. "Офіційно у них централізованого водопостачання та водовідведення немає. Схоже, стоки зливають або в річку Сирець, або в зливну каналізацію", - додав експерт.

Він також зазначив, що мешканці від цін на газ та опалення будинку не залежать. "Для них тепер важливим показником є вартість дров. Добре, що Сирецький парк є поруч", - додав Гуцул.

НЕРУХОМІ вже раніше писали, в яких нелюдських умовах змушені жити люди, котрі купили житло у Войцеховського. У недобудованому Деміївському кварталі опалюються взимку також дровами, через що тут регулярно трапляються пожежі.

Щоб хоч якось розібратися з цією проблемою, Міністерство внутрішніх справ та Київська міська держадміністрація взялися за розробку системи спрощеного введення в експлуатацію недобудованих житлових комплексів. Однак поки що процес не зрушив з мертвої точки. Крім того, Мінрегіон розробив проєкт постанови щодо інвентаризації об'єктів незавершеного житлового будівництва.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

128

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом