Ще один мітинг біля КМДА: мешканці ЖК на Харченка не можуть домогтися підключення до комунікацій

Жителі мікрорайону Бортничі у четвер, 18 березня, прийшли до київської мерії з вимогою вирішити проблему з підключенням до інженерних мереж.

Як повідомляє сайт 44.ua, ЖК по вулиці Харченко, 47 здали в експлуатацію ще у 2013 році. Але станом на сьогоднішній день, комплекс так і не підключили до комунікацій.

Мешканці проблемних новобудов стверджують, два роки тому спілкувалися з мером Віталієм Кличком, їм пообіцяли вирішити питання з підключенням. Тепер, за словами мітингувальників, з ними не хочуть вести діалог ні в КМДА, ні у Дарницькій райадміністрації, яка була замовником будівництва будинку.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в жовтні минулого року влада Києва розпорядилася підключити новобудови на вулиці Євгена Харченка в мікрорайоні Бортничі до інженерних мереж на постійній схемі.

Зокрема, заступник мера В'ячеслав Непоп заявив, що Дарницька районна адміністрація, як замовник будівництва, має забезпечити комплекс заходів щодо фінансування робіт із завершення будівництва і введення в експлуатацію першої черги комплексу споруд гідровузла. Забудовником даного об'єкта виступає компанія Житло-Інвест.

Варто відзначити, що вчора під будівлею столичної мерії пройшов мітинг жителів Мінського масиву, які протестували проти забудови мікрорайону.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

155

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом