Дарницьку РДА змусили прискоритися з підключенням до комунікацій будинків на Харченка

Влада Києва розпорядилися підключити новобудови на вулиці Євгенія Харченка в мікрорайоні Бортничі до інженерних мереж на постійній схемі.

Про це заявив у понеділок, 5 жовтня, заступник столичного мера В'ячеслав Непоп під час виїзної наради з питань добудови житлових будинків, передає пресслужба КМДА.

"Крім того, у будинках необхідно забезпечити належне теплопостачання. Люди мають з комфортом увійти в опалювальний сезон 2020-2021 років", - заявив Непоп.

Він підкреслив, що для підключення будинків на вулиці Євгенія Харченка, 47-А, 47-Б, 47-В до інженерних мереж Дарницька районна адміністрація, як замовник будівництва, має забезпечити комплекс заходів щодо фінансування робіт із завершення будівництва і введення в експлуатацію першої черги комплексу споруд гідровузла.

Також В'ячеслав Непоп дав доручення Дарницької РДА організувати презентацію і обговорити проєкт будівництва нової секції.

На ресурсі НЕРУХОМІ даний житловий комплекс має рейтинг нижче середнього – 4.7. На таку оцінку вплинули наступні фактори: перш за все немає даних відповідності державним будівельним нормам, немає інформації щодо вартості утримання та енергоефективності. Однак будинки мають непогану локацію: відносно недалеко станція метро, а в пішої доступності більшість інфраструктурних об'єктів. Документи з даного ЖК продовжують вивчати експерти ресурсу. Забудовником даного об'єкта виступає компанія Житло-Інвест.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

80

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом