Подія на будівництві ЖК Берег Дніпра: постраждали пересічні люди. Фото

У Києві на будівництві ЖК Берег Дніпра, який зводиться в Дарницькому районі, сталася надзвичайна подія, в результаті якої постраждали пересічні люди та проїжджаючі поруч автівки.

Про це свідки написали в соцмережах, опублікувавши фото доказів пригоди.

"З будівництва полетіли болти на всі боки. Розліт до 0,5 км. Побило машини, асфальт, а також у важкому стані заправник ОККО", - написав киянин Тарас Гетьманський.

За його словами, цей інцидент стався ще 25 лютого. Проте, ані в ЗМІ, ані в офіційних зведеннях про дану подію не згадувалося.

На заправці ОККО, біля якої сталася ця пригода, ресурсу НЕРУХОМІ підтвердили, що постраждав їхній співробітник.

Також тут розповіли, що крім болтів з будівництва сипалися різні фрагменти, вага деяких сягала чотирьох кілограмів. Так, один з таких елементів важко поранив заправника, який в той день працював на найдальшій від дороги колонці.

У підсумку чоловіка терміново шпиталізували, йому 37 років, одружений, має двох дітей.

За словами колег потерпілого, співробітник заправки зараз знаходиться у комі.

У соцмережах також повідомили, що внаслідок події постраждало майно киян – деякі авто отримали помітні ушкодження.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, житловий комплекс Берег Дніпра будується замість офісної будівлі, на землях колишньої промзони по сусідству з автозаправкою, при цьому у забудовника розходяться дані щодо поверховості будівлі. Будує комплекс компанія "РІЕЛ".

Експерти з'ясували, що будівництво житлового комплексу замість офісної будівлі з апартаментами свідчить про порушення містобудівної документації на місцевому рівні.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

94

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом