Почалася підготовка до будівництва скандального ЖК Egoist Residence на Печерську

Забудовник ЖК Egoist Residence розпочав повноцінну підготовку до будівництва комплексу по вулиці Мечникова, 7б впритул до Олександрівської лікарні.

Про це написав голова громадської ради при КМДА Геннадій Кривошея у себе на сторінці у Facebook.

За його словами, через територію лікарні вже їздять вантажівки та будівельна техніка через відсутність заїзду до будівельного майданчика. Це питання порушувалося ще у 2019 році на засіданні комісії з охорони здоров'я та соціального захисту Київради та на засіданні комісії з дотримання законності, які заборонили проїзд важкої будівельної техніки через територію лікарні.

Також стурбовані й місцеві жителі, які вважають, що будівництво житлового комплексу по сусідству – є незаконним.

На ділянці площею 770 квадратних метрів збудують житлово-офісну будівлю загальною площею 29 тисяч квадратних метрів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, ДАБІ сім разів відмовляла компанії Будінформ на будівництво ЖК Egoist Residence з низки причин: відсутнє узгодження проєктної документації з центральним органом охорони культурної спадщини; не надано погодження висотності уповноваженим органом з питань цивільної авіації; проєктування здійснено поза земельної ділянки; не виконано вимог щодо забезпечення мешканців комплексу достатньою кількістю машино-місць; не виконано вимог щодо забезпечення достатньої площі прибудинкових майданчиків.

Влада Києва також повідомляє, що зведення ЖК стало неможливим, оскільки поруч уже почали будувати торгово-розважальний та бізнес-центри, і транспортна розв'язка не витримає навантаження.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

151

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом