Одеська компанія "Будова" засвітилася ще в одному скандальному будівництві

В Одесі на вулиці Канатній, 112а почалися підготовчі роботи до будівництва ЖК Мандарин Art.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, ділянка належить Одеській академії харчових технологій, за будівництво взялася компанія "Будова". Однак, варто підкреслити, що на порталі державної електронної системи немає повідомлення про початок підготовчих робіт, також на сайті містобудівного кадастру немає містобудів. Виходить, що "Будова" починає роботи, не маючи для цього необхідних документів.

Відзначається, що рішення про забудову частини території харчової академії на Канатній підтримала земельна комісія Одеської мерії ще у вересні минулого року. Територія навчального закладу була розділена на кілька ділянок, а керівництво ВНЗ заздалегідь уклало інвестиційну угоду з забудовником. Згідно з інвестиційною угодою, харчова академія передає під забудову дві земельні ділянки, а "Будова" в обмін на це побудує гуртожиток для ВНЗ.

Земельну ділянку площею 1,99 га для будівництва двох 24-поверхових будинків ВНЗ передав "Будові" у постійне користування у грудні 2020 року.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, компанія "Будова" вже була помічена раніше в кількох скандальних будівництвах. Наприклад, йдеться про ЖК Скай Сіті, будівництво якого супроводжується судовими розглядами.

Резонанс у суспільстві також викликало зведення комплексу M.Park на місці старовиної будівлі XIX століття.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

117

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом