Новий забудовник з Ірпеня отримав 226 млн гривень на добудову ЖК Forest у Києві

1 хв


Новий забудовник з Ірпеня “Смарт Універсал Груп” отримав 226 млн гривень на добудову ЖК Forest на Лісовому масиві у Києві. Про це повідомив інформаційний портал “Моя Київщина”.

За результатами тендеру КП “Спецжитлофонд” замовило у ТОВ “Смарт Універсал Груп” добудову житла у Деснянському районі Києва за 225,55 млн гривень. До серпня 2025 року планується добудувати житловий будинок із вбудовано-прибудованими приміщеннями на перетині вулиць Мілютенка та Шолом-Алейхема. 

У підсумковій звітності матеріалів найбільша сума у 10,35 млн гривень припадає на двокамерні металопластикові віконні блоки по 6 299 грн/кв м. Проте їхні детальні характеристики не повідомили. Фірма отримала замовлення без конкуренції, бо на відкриті торги більше ніхто не прийшов. Для участі в торгах учасники мали завантажити мінімум два аналогічні договори на будівництво чи реконструкцію будівель, подібні за змістом, правовою природою і частиною предмета закупівлі. Також вимагали мати в наявності не менше 12 виконавців будівельних робіт. 

Держаудитслужба перевіряє тендер на підставі виявлених нею ознак порушень закону.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, у вересні 2023 року правоохоронці встановили нові факти порушень під час будівництва ЖК Forest на Лісовому масиві у Києві. У цей житловий комплекс міська влада давно обіцяє переселити мешканців будинку-вбивці на вул. Мілютенка, 23а.

А в жовтні 2023 року Подільська окружна прокуратура міста Києва скерувала до суду обвинувальний акт щодо директора КП “Спецжитлофонд” Володимира Шарія за фактом службової недбалості. Йому загрожує до п'яти років в'язниці.
 

Oб'єкти:

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

2.4т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом