У будівництві ЖК Forest знайшли нові порушення

Правоохоронці встановили нові факти порушень під час будівництва ЖК Forest на Лісовому масиві у Києві.

Як відомо, саме у цей житловий комплекс міська влада давно обіцяє переселити мешканців будинку-вбивці на вул. Мілютенка, 23а, передає "Київвлада".

Як з'ясували правоохоронні органи, столичний бюджет міг втратити 79,8 тисячі гривень під час прокладання інженерних мереж у цей комплекс. За версією слідства, кошти присвоєно керівником ТОВ "БК Інжбудмонтаж" – компанією-субпідрядником. Нещодавно керівник фірми одержав від правоохоронців відповідну підозру.

Його долю також можуть повторити перший заступник директора КП "Спецжитлофонд" (замовник будівництва) та керівник ТОВ "Скайбуд Груп" (генпідрядник), які, ймовірно, вступили між собою у змову.

Паралельно з цим, слідчі продовжують "вести справу" через шкоду міському бюджету через неповернення авансу за ці будівельні роботи, в рамках якої директор "Спецжитлофонду" Володимир Шарій не лише отримав статус підозрюваного, а й був усунений від своєї посади.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, стосовно директора КП "Спецжитлофонд" Володимира Шарія проводиться кримінальне розслідування. У Нацполіції підозрюють цього чиновника в тому, що він не виконав своїх обов'язків щодо повернення на рахунки КП "Спецжитлофонд" понад 21 млн гривень. Ці кошти "Спецжитлофонд" перерахував ТОВ "Скайбуд Груп" як частину авансу за будівництво першої черги ЖК "Forest" на житловому масиві Лісовій, але через розірвання договору підряду такі роботи не були виконані.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

129

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом