На території промзони у Львові зведуть ЖК на десять поверхів

1 хв

14 серпня на засіданні архітектурно-містобудівної ради у Львові забудовник "Арія авто" представив проєкт нового багатофункційного комплексу на вул. Джорджа Вашингтона, 7. Його планують звести на території промзони, де зараз розташована адмінбудівля, цех і матеріальний склад, повідомило видання lviv.media.

Йдеться про земельну ділянку площею 0,78 га. Новий комплекс матиме від семи до десяти поверхів і забудовник облаштує у ньому напівзамкнутий двір. 

Згідно з проєктом у ЖК буде підземний паркінг на два поверхи, розрахований на 250 машин. На нижньому поверсі запланували укриття площею 840 кв м, розраховане на 930 осіб. У комплексі передбачили офісні та комерційні приміщення, дитячий садочок.

Нагадаємо, у червні компанія "Арія авто" звернулась до Львівської міської ради, щоб погодити проєкт на земельну ділянку. Згідно з ним на вул.Дж. Вашингтона, 7 планують збудувати новий багатоквартирний житловий будинок з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Компанія хотіла укласти договір оренди на земельну ділянку на 10 років. Орієнтована оренда становитиме 856 тисяч гривень на рік.

ТОВ "Арія авто" створили понад 16 років тому у Львові. Компанія займається торгівлею автомобілів, а її власником є Ярослав Хариш, якому також належать інші автомобільні компанії.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, ще один житловий комплекс планують збудувати у Львові на вул. Зеленій. На цей об’єкт вже видавали МУО, а зараз вносять зміни до назви. Головний архітектор Львова Антон Коломєйцев зазначив, що існуючі на ділянці споруди знесуть і зведуть комплекс з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення, дошкільним навчальним закладом та підземним паркінгом. 

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

202

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом