У Львові збудують новий житловий комплекс

1 хв

У Львові планують збудувати житловий комплекс на вулиці Зеленій, 307. Про це повідомило видання “Твоє Місто”.

На цей об’єкт вже видавали містобудівні умови та обмеження, а зараз вносять зміни до назви. Головний архітектор Львова Антон Коломєйцев зазначив, що існуючі споруди знесуть і зведуть комплекс з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення, дошкільним навчальним закладом та підземним паркінгом. 

У травні цього року Коломєйцев повідомляв, що у початковому плані забудова мала десять поверхів, але вдалося внести зміни. Основна частина комплексу буде мати сім поверхів, а дві кутові будівлі матимуть десять поверхів.

Дитячий садочок передбачений на чотири групи, який має забезпечити потреби не тільки мешканців комплексу, але й громади. Також забудовники планують профінансувати роботи для покращення інфраструктури району.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, також у Львові на вул. Лисеницькій, хочуть звести новий масштабний житловий комплекс попри складний рельєф. Будівництвом займатиметься компанія “Лисеницькі пагорби”. Департамент архітектури підготував наказ, щоб забудовник знизив плановану висоту до 7 м та суттєво зменшив загальну поверховість.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

4.3т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом