На смарт-квартири в ЖК Метрополіс забудовник запропонував знижку у 170 тисяч грн

Команда Нерухомі 22.09.2021 07:19 PR матеріал

1 хв

Купуючи смарт-квартиру в ЖК Метрополіс, що розташовується на вулиці Академіка Заболотного, 1 у Голосіївському районі Києва, можна отримати знижку до 170 тисяч гривень.

Про це повідомили у пресслужбі холдингу DIM.

Як зазначив забудовник, бажаючі можуть придбати квартиру площею від 34,45 квадратних метрів зі значною знижкою до 170 тисяч гривень. Акція триватиме до кінця вересня.

У компанії підкреслюють, що смарт-квартири ідеально підходять для інвестицій або для здачі в оренду. Житловий комплекс має вигідне розташування: тут розвинена інфраструктура, до метро можна пішки дійти за п'ять хвилин, поруч є великий парк.

За допомогою послуги #READYDIM можна вибрати квартиру вже з ремонтом. У забудовника є кілька цінових варіантів, які допоможуть істотно полегшити життя майбутнім клієнтам.

Для жителів ЖК Метрополіс облаштують прибудинкову територію: тут передбачені ландшафтний парк на 2 гектара, фонтан і інтерактивна площа, інноваційний дитячий сад, підземний та гостьовий паркінги, бігові доріжки тощо.

Більше подробиць про ЖК Метрополіс можна дізнатися у відділі продажу.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, на території комплексу висаджують рідкісні для України хвойні дерева – пінії, спеціально завезені з Німеччини. Ще зовсім недавно таку рослинність можна було побачити тільки в ботанічному саду. На них забудовник витратив близько 16 млн гривень.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

101

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом