На Оскорках знову блокують рух вантажівок до ЖК Патріотика на озерах

У Києві мешканці Осокорків зупинили бетоновоз та ще кілька вантажівок, які їхали на будмайданчик ЖК Патріотика на озерах.

Про це йдеться на Facebook-сторінці спільноти "Озеро Качине".

Протестувальники вимагали зупинити рух вантажівок через вулицю Колекторну, під якою течуть стічні води до Бортницької станції аерації. Зазначається, що забудовник взявся за обладнання спеціального переїзду над колектором, але роботи ще не завершилися. Місцеві мешканці також викликали на місце працівників поліції. Учасники акції планують і надалі блокувати техніку та продовжувати боротьбу проти забудови Осокорків.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше минулого року активісти вже блокували проїзд вантажівок через аварійний колектор.

22 грудня Верховний Суд продовжив термін оренди однієї з ділянок на Осокорках для компанії "Контактбудсервіс" під житлову забудову. Після рішення суду Stolitsa Group відновила добудову ЖК Патріотика на озерах.

Водночас як повідомляється у групі "Всі недобудови Банк "Аркада", керівництво забудовника проводить зустрічі лише з покупцями майнових прав ЖК Патріотика на озерах. Але "прохання про зустріч представників будинків ЖК Евріка та ЖК Патріотика в компанії Столиця Груп продовжують ігнорувати вже понад пів року.

Своєю чергою голова громадської організації "Об'єднання інвесторів ЖК Евріка, Патріотика та Патріотика на озерах" Віталій Щербаков повідомив порталу НЕРУХОМІ, що дирекція з добудови та компанія Stolitsa Group "проводять регулярні комунікації з інвесторами ЖК Евріка та Патріотика, а зазначена зустріч з інвесторами на озерах проводилася на виконання Меморандуму і була запланована завчасно.

Також він зазначив, що офіційною сторінкою громадської організації у Facebook є "Arkada Investors" і лише вона транслює "офіційну позицію інвесторів".

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

69

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом