На будмайданчику ЖК Stanford відновилися роботи

Володимир Гришенко 11.04.2022 18:11 PR матеріал

1 хв

У житловому комплексі Stanford, що розташований на вулиці Предславинській, 35, у Печерському районі Києва, відновилися будівельні роботи.

Про це ресурсу НЕРУХОМІ повідомили у пресслужбі будівельної компанії Perfect Group.

Представники забудовника відгукнулися на заклик мерії Києва про відновлення роботи бізнесу і прийняли рішення розпочати роботи, які не вимагають техніки – вона поки що задіяна в оборонних цілях. Так, на будівельних майданчиках Stanford будівельники відновили роботу з буріння та встановлення паль для закладання фундаменту майбутніх секцій.

"Працюємо для відновлення України та для того, щоб ви могли отримати свої майбутні мрійливі будинки. Все буде Україна!", - зазначили у будівельній компанії, звертаючись до інвесторів.

Раніше повідомлялося, що двір ЖК Stanford буде закритим від машин та сторонніх. Натомість у ньому передбачені складові, які зроблять його місцем сили: простором для відпочинку та роботи, усамітнення та спілкування, розваг та роздумів. Над його концепцією працювали найкращі ландшафтні дизайнери.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

123

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом