Мешканці ЖК Navigator перекрили вулицю у Києві

У Києві мешканці ЖК Navigator у понеділок, 17 січня, перекрили вулиці Сім'ї Кульженків в Оболонському районі, вимагаючи переглядів тарифів на електроенергію.

Про це повідомляється в пабліку "Життя Оболонського району".

Як повідомляється, протестувальники вимагають від забудовника ДБК-Житлобуд перерахунку платіжок за електроенергію. Мешканців Навігатора обурило, що вони змушені платити за промисловими тарифами (5,07 грн за кВт) утричі більше, ніж інші українці. Від забудовника вони також вимагали ввести в експлуатацію трансформаторні підстанції для ЖК. Мешканці стверджують, що комплекс уже три роки як заселений, а підстанції ніяк не добудують.

Мітинг також проходить і біля офісу забудовника.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у середині жовтня минулого року ДСК-Житлобуд ввів в експлуатацію третій та четвертий будинки ЖК Navigator. Затримка у введені склала близько року.

Забудовник позиціонує ЖК Навігатор, як "тихий житловий комплекс із власною інфраструктурою, закритою та безпечною територією, зручними квартирами з внутрішнім оздобленням".

Водночас за відгуками мешканців, тут погане утеплення будинків між секціями, недостатня кількість паркомісць, погана шумоізоляція у квартирах та не дуже якісний ремонт від забудовника. Також розповідають, що у цих будинках багато житла здають у аренду.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

167

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом