Мешканці ЖК Київміськбуду живуть без світла та просять вплинути на забудовника

Столичний забудовник Київміськбуд ввів в експлуатацію будинки житлового комплексу Медовий у Солом'янському районі Києва без підключення за постійною схемою до електромереж. У результаті мешканцям доводиться платити за світло за підвищеними тарифами, а взимку взагалі сидіти у темряві.

Про це порталу НЕРУХОМІ розповів мешканець ЖК Дмитро Срібяник.

За його словами, комплекс ввели в експлуатацію 6 вересня 2021 року із солідною затримкою – близько двох років. При цьому з'ясувалося, що будинки на вулиці Кадетський Гай, 8-12, підключені до енергосистеми за тимчасовою схемою. До того ж не підключили до теплопостачання будинок по вулиці Кадетський Гай, 10.

На звернення інвесторів забудовник обіцяв усунути всі проблеми до Нового року, але так і не зробив.

"З приходом холодної пори року, людям не вистачало електроенергії для обігріву квартир, і почалося посекційне вимкнення світла на цілий день. Світло було 2 рази на тиждень. А вишня на торті до всього цього, це лист, в якому зазначено, що мешканці ЖК з 01.07.2022 р. платитимуть за електроенергію за комерційним тарифом", - обурюються кияни.

Вони звертаються до міської та районної влади, з проханням вплинути на "Київміськбуд". Поки що чиновники та депутати лише відписуються, без реальних рішень проблем киян.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, ЖК Медовий ввели в експлуатацію за тиждень до ліквідації ДАБі. Інспекція останніми днями виконала двохмісячну норму за виданими дозволами. Все це робилося з тотальним порушенням норм із перевищенням висотності та щільності забудови, будівництвом всупереч Генплану, зазначали експерти. У Мінрегіоні обіцяли розібратися у виданих документах, але глобально нічого так і не змінилося.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

271

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом