Квартири в ЖК А136 Highlight Tower обладнають системами очищення повітря

Команда Нерухомі 06.10.2021 09:51 PR матеріал

1 хв

Житловий комплекс А136 Highlight Tower, розташований на вулиці Антоновича, 136-138, використовує для поліпшення якості життя резидентів сучасні системи очищення повітря.

Про це повідомили в пресслужбі групи компаній DIM.

Як уточнили в компанії, за допомогою новітніх технологій мешканці А136 Highlight Tower, розташованого в центрі столиці, зможуть дихати чистим повітрям, якість якого не поступається тому, що за містом. За словами бренд-менеджера проєкту Павла Зеленського, чисте повітря у квартирі – це гостра необхідність у зв'язку з сьогоднішнім станом екології.

Майбутні мешканці, купуючи житло в ЖК А136 Highlight Tower, можуть замовити установку системи SAVE, яка створить в приміщеннях корисний мікроклімат. У свою чергу керівник проєкту Андрій Некрасов підкреслив, що технічні умови всіх квартир в житловому комплексі передбачають обладнання їх необхідними повітроочисним приладдям.

Система SAVE – це розробка шведська компанії Systemair, яка спеціалізується на виробництві обладнання для вентиляції та є одним з лідерів ринку. Установки SAVE відрізняються високою ефективністю і низькими енерговитратами, вдало підходить до будь-якого інтер'єру. Користуватися таким обладнанням просто і безпечно.

Додаткову інформацію про систему очищення повітря в ЖК А136 Highlight Tower зможуть надати у відділі продажу.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

87

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом