Кредити за спецумовами для купівлі житла в ЖК Lucky Land та ЖК Метрополіс

Команда Нерухомі 28.01.2022 10:18 PR матеріал

1 хв

Кристалбанк запустив програму кредитування фізосіб для купівлі нерухомості у житлових комплексах Lucky Land та Метрополіс від забудовника DIM.

Про це повідомили у пресслужбі девелопера.

Група компаній DIM розпочала співпрацю з Кристалбанком у напрямку кредитування фізосіб. Поки що лише два житлові комплекси беруть участь у проєкті, у них можна придбати житло за спеціальними партнерськими умовами.

Так, термін кредитування розрахований від 1 до 20 років. Сума кредиту від 100 тисяч до 15 млн грн. З процентними ставками та детальними умовами кредитування можна ознайомитись у відділах продажу ЖК Lucky Land та ЖК Метрополіс, а також на сайті банку.

За словами директорки з продажу групи компаній DIM Руслани Грабко, кредитування – перший крок до впровадження продукту DIM Ipoteka, що входить у презентовану нещодавно програму DIM Finance. Для зручності клієнтів, забудовник планує розширити кількість банків-партнерів та збільшити кількість житлових комплексів, що беруть участь.

Раніше девелопер представив нові фінансові продукти DIM Finance. Вони допоможуть інвесторам з обміном квартир, придбанням житла в іпотеку та вигідним дохідним вкладенням коштів.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

85

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом