Київміськбуд отримав нове керівництво

Наглядова рада холдингової компанії "Київміськбуд" призначила на посаду голови правління – президента компанії Василя Олійника. Він раніше очолював компанії "Столичні будтехнології" та "Спецбуд-моноліт". З 24 січня він був віцепрезидентом Київміськбуду та його членом правління, йдеться на сайті КМБ.

"Василь Олійник у будівельній галузі працює 43 роки, має великий досвід як будівельник і управлінець. Пройшов шлях від слюсаря та бетонника до директора ТОВ "Столичні будтехнології" та генерального директора великого генпідрядного підприємства ТОВ "Спецбуд-моноліт". Цими підприємствами збудовано понад 1 млн квадратних метрів житла та 244 000 квадратних метрів адміністративних та комерційних будівель у Києві", — йдеться у релізі.

Спецбуд-моноліт був учасником будівництва таких житлових комплексів як Галактика та Варшавський мікрорайон. Вони пов'язані із забудовником Stolitsa Group Владислави Молчанова.

Перед Олійником стоїть завдання розробити план відновлення роботи Київміськбуду та перезапустити будівництво.

Київміськбуд – найбільший забудовник столиці, його основний акціонер – територіальна громада Києва в особі Департаменту комунальної власності КМДА з часткою 80%.

Зараз у Київміськбуді на стадії зведення майже 1,5 млн кв. м житла – це 22 житлові комплекси на понад 100 будинків різного ступеня готовності.

Для перезапуску об'єктів планується залучити гроші державних фінансових установ та спеціалізованих компаній, таких як Укрфінжитло та державні банки, про що вже ведуться переговори.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості, минулий президент компанії Ігор Кушнір подав у відставку наприкінці минулого року.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

1.5т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом