"Інтергал-Буд" відновив продаж квартир в скандальному комплексі

1 хв


Компанія "Інтергал-Буд" з липня 2024 року збирається відновити продаж квартир і апартаментів у скандальному багатофункціональному комплексі преміального класу Intergal City. Про це повідомило агентство “Інтерфакс-Україна”.

Активний продаж квадратних метрів тут зупинили з початку повномасштабного вторгнення. З 1 липня відновив роботу відділ продажу Intergal City. За словами комерційної директорки "Інтергал-Буд" Анни Лаєвської, запуску продажу передували підготовчі будівельн іроботи. 

Нагадаємо, що будівництво комплексу Intergal City супроводжувалося цілою низкою судових розглядів. Земельна ділянка комплексу потрапила в межі центрального історичного ареалу та в ландшафтно-охоронну зону, що вимагає додаткового узгодження проєкту і дозволу на проведення робіт. Мінкульт виявив порушення і видав в жовтні 2020 року припис про припинення проведення будь-яких робіт на ділянці. Замовник будівництва звернувся до суду з оскарженням і у 2021 році Адміністративний суд Києва визнав проєкт будівництва узгодженим.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, ДАБІ зафіксувала багато порушень під час будівництва Intergal City, через які, інспекція видала припис зупинити виконання будівельних робіт. Але забудовник розв'язав це питання в судовому порядку. 

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

5.8т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом